Showroom tent voor een Porsche.

Over Maessen Tentsupply bedrijfstenten

Sinds 1998 biedt Maessen Tentsupply diverse bedrijfsoplossingen, zoals opslagtenten, doorwerktenten en andere noodoplossingen. We leveren een complete service, beginnend bij het opstellen van advies tot aan de zorgvuldige op- en afbouw van uw tent, speciaal afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Waar staan we voor?

Bij Maessen Tentsupply staat persoonlijke aandacht en ongeëvenaarde kwaliteit voorop en hebben we een diepe passie voor ons vak. We begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom zorgen we ervoor dat u een vast contactpersoon heeft die al uw vragen beantwoordt. We stellen altijd een persoonlijk adviesplan op en door een bezoek aan uw locatie, zorgen wij ervoor dat u de perfecte tentoplossing heeft voor uw bedrijf.

De mensen van Maessen Tentsupply

Bij Maessen Tentsupply vindt u een team van professionals dat gedreven is door vakbekwaamheid en toewijding aan hoogwaardige service. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en getraind om uitmuntendheid te leveren in alles wat ze doen. Wat ons team zo uniek maakt, is de diversiteit aan achtergronden en ervaringen die samenkomen in een gedeelde passie voor het leveren van de beste resultaten. We geloven in samenwerken, waarbij elk individu zijn of haar unieke vaardigheden en perspectieven inbrengt om gezamenlijk tot succes te komen.

VCA gecertificeerd

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom beschikken onze tentenbouwers over de juiste certificaten. Alle teamleden zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens alle vereiste veiligheidsvoorschriften. Daarnaast voldoen onze tenten ook aan de Europese brand- en veiligheidsstandaarden, zoals de DIN-norm 4102B1. Volgens NEN 8020-41 hebben onze tenten ook een uitgebreid tentboek waarin alle constructieberekeningen en technische specificaties gedocumenteerd zijn.

Op zoek naar een bedrijfsoplossing?

Bent u op zoek naar een bedrijfsoplossing, maar weet u niet precies welke tent geschikt is? Neem dan contact met ons op via 070 511 9395 of stuur een e-mail naar info@maessen-ts.nl. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken mee naar de perfecte tent die past bij uw situatie.

Neem contact op